Helppoutta arkeesi.

”Lähestyessäni 50 vuoden ikää, ymmärsin että nyt on oikea aika toteuttaa haave yrittäjyydestä. Vaimoni, teini-ikäisen tyttären ja 6-vuotiaiden kaksosten tukiessa muutosta oli helppo tehdä lopullinen päätös ja ottaa askel eteenpäin.

Vanhempani ovat yli 80-vuotiaita ja seuratessani läheltä heidän arkea, olen havainnut kuinka tärkeitä ovat tuotteet, jotka auttavat vanhuksia tai muuten huonosti liikkuvia ihmisiä pärjäämään pidempään omassa kodissaan.

Palvelutaloissa tai muissa laitoksissa korostuu esim. tuolin ja sängyn tärkeys, joissa vietetään suurin osa vuorokaudesta. On oleellista että nämä ovat ajatuksella valittuja ja toimivia. Haluan olla edesauttamassa vanhusten ja liikuntarajoitteisten hyvinvointia.

Tämän myötä yritykseni valikoimissa on esim. kotimainen innovaatio Armi-aktiivituoli sekä muut hyväksi havaitsemani seniorituotteet.

Tämän myötä yritykseni valikoimissa on esim. kotimainen innovaatio Armi-aktiivituoli sekä muut hyväksi havaitsemani seniorituotteet.

Lähes puolet elämästäni olen toiminut huonekalualalla. 30 vuoden työkokemus myynti- ja esimiestyössä on luonut vankan pohjan osaamiselle ja asiantuntemukselle. Vuosien aikana olen nähnyt mikä toimii ja mikä ei. Toimintani on asiakaslähtöistä ja luotettavaa, aina esittelystä tuotteen saapumiseen saakka.

Turkulaisena minun toimialueenani on pääsääntöisesti Varsinais-Suomi, mutta sopimuksen mukaan myös muu Suomi.

Toivottavasti saan olla mukana luomassa arjestanne helpompaa!”

Iiro Pukkala